فلفل سیاه
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 8
فلفل سیاه (PIPER NIGRUM):
در تیره پیپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و میوه آن بصورت خشک و پودر بعنوان ادویه مصرف دانه ها بصورت خشک و یا ترشی انداخته موجود می باشنـد. طعـم تـنـد و تـیز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر میگردد. میوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد. فلفل سفید، سیاه، قرمز و سبز همگی از همین میوه بدست می آیند. رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن فلفل دانه بستگی دارد. میوه نارس فلفل پس از چیده شدن، خشک شدن و تخمیر شدن به فلفل سیاه تبدیل میشود. فلفل سفید از میوه های کاملا رسیده تهیه میشود. در تهیه این نوع فلفل پوسته های خارجی دانه پس از خیساندن جدا میشوند. در تهیه فلفل قرمزاز میوه های رسیده استفاده شده و در ضمن عمل خشک کردن دانه ها بسرعت انجام میگیرد، تا از تخمیر فلفل دانه ها جلوگیری شود. برای تهیه فلفل سبز دانه های زرد و نارس فلفل برداشت شده و سپس دانه ها را در معرض نمک یا سرکه قرارمی دهند تا از تخمیر شدن آنها جلوگیری شود. از میان آنها فلفل سفید از همه تند تر و فلفل سبز از همه ملایم تر است. اما در مقابل فلفل های سیاه و سبز معطر تر از فلفل سفید میباشند. فلفل دانه سبز عطر گیاهی و فلفل دانه قرمز طعم شیرین و تند دارد. فلفل حضـور مـاده ای به نـام پـیـپـریـن(
تولید کنندگان عمده فلفل دانه در جهان به ترتیب ویتنام، اندونزی، هند، برزیل، مالزی، سریلانکا، تایلند و چین میباشند. پیپرین (PIPERINE) و سایر روغن های فرار فلفل دانه ها باعث عطسه و همچنین تحریک ترشح شیره معده میگردد. به همین خاطر مصرف فلفل باعث تقویت اشتها و سیستم هاضمه بدن می شود. ناگفته نماند که از عصاره پیپرین به عنوان حشره کش نیز استفاده میشود.
فلفل های چیلی(CHILI PEPPERS):
میوه درخت کاپسیکوم (CAPSICUM) و از تیره سولاناسه(SOLANASEAE) میباشند. فلفل های چیلی دارای بیش از 200 گونه هستند. بطور کلی فلفل های چیلی به انواع شیرین، ملایم، تند و خیلی تند تقسیم بندی میگرند.
1-فلفل های دلمه ای (BELL PEPPERS):
بسته به زمان برداشت به رنگ سبز، زرد، نارنجی، قرمز، سفید، قهوه ای و ارغوانی موجود میباشند. رنگ سبز نارس و مابقی رسیده میباشند. فلفل دلمه ای سبز اندکی تلخ مزه است. در برخی کشورها این نوع فلفل ها بطور کلی پاپریکا (PAPRIKA) نامیده میشوند. فلفل دلمه ای کاملا رسیده و قرمزرنگ پیمنتو (PIMENTO) نامیده میگردد. این نوع فلفل ها طعم شیرین و ملایمی دارند.
2-جالاپنو (JALAPENO): PIPERINE) میباشد.
فلفل ها از طریق تبخیر مواد فرار و قرار گرفتن در معرض نور طعم و عطر خود را ازدست میدهند. به همین خاطر توصیه میگردد جای خرید پودر فلفل، فلفل دانه بخرید و خودتان بوسیله آسیاب فلفل (PEPPER MILLS) آنها را آسیاب کنید.
طعم آن از ملایم تا تند متغیر است. یک طعم اسیدی خاصی نیز دارد. نوع دودی شده آن چیپوتل(CHIPOTLE) نامیده میشود.
آشنایی با چند فلفل دیگر:
کـاین(CAYENNE)- تابــاســکو(TABASCO)- ناگا جولوکیا(NAGA JOLOKIA)- هابنارو(HABENARO)- اسـکـاچ بـانـــت(SCOTCH BONNET)- روکوتــو(ROCOTO)- پوبــلانــو(POBLANO) کـه خشـک شده آن آنچو(ANCHO) نام دارد - پـکـیـن(PEQUIN)- ســرانـو(SERRANO)- پاسیلا(PASILLA)- آناهایم(ANAHEIM)- میراسول(LIRASOL)- چیلی تایـلـنـدی(THAI CHILE)- پپروچینی(PEPPERONCINI)- آربـول(ARBOL)- دانـدیـکــات(DUNDICUT)-جامـائـیـکــا(JAMAICANHOT)- انــتـــــــــــاکا(SANTAKA)-کــرونادو(CORONADO)-نیومکزیکو(NEWMEXICO)-آجی(AJI)- هامایی(BAHAMIAN)-مانزانو(MANZANO)-گوآجیلو(GUAJILL0مکسی بل(MEXIBELL)- تپین(TEPIN)
کشورهای عمده تولید کننده ی فلفل های
چیلی به ترتیب چین، ترکیه،
مکزیک، نیجریه، اسپانیا، امریکا،
مصر، کره، اندونزی و ایتالیا میباشند
.
نحوه انتخاب فلفل های چیلی:
پوست خارجی فلفل ها باید فاقد چروکیدگی و رنگ پریدگی باشد.
خواص فلفل های چیلی:
1-فلفل های چیلی حاوی ویتامین C فراوانی میباشند. بطوری که فلفل های چیلی 2 تا 3 برابر بیشتر از مرکبات حاوی ویتامین C میباشند.
2- فلفل های چیلی منبع خوبی از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) میباشند.
3-فلفلهای چیلی منبع خوبی از ویتامینهای گروه B، آهن، منیزیوم و پتاسیم میباشند.
4-فلفل های چیلی به علت دارا بودن کپسایسین دارای خواص دیگری نیز میباشند که به آنها اشاره خواهیم کرد.
کپسایسین(CAPSSICIN):
طعم تند و تیز فلفل های چیلی مربوط به این ترکیب شیمیایی میباشد. کپسایسین و ترکیبات مشابه آن کپسایسینوئیدها (CAPSAICINOIDS) نامیده میگردند. این ترکیبات از فلفل در برابر گیاه خواران محافظت میکند، اما پرندگان نسبت به آنها مقاوم میباشند. کپسایسین خالص یک ماده چربی دوست، بی بو و بی رنگ، بلورین و یا مومی شکل میباشد. کپسایسین اصلی ترین کپسایسینوئید موجود در فلفل های چیلی می باشد(70%). جدول زیر مقادیر دیگر ترکیبات کپسایسینوئید های موجود درفلفل را نشان میدهد. کپسایسین باعث سوزش زبان و دهان، افزایش ضربان قلب، اشک ریزش، آبریزش بینی و تعریق میشود.
سایر محصولات :
فلفل سیاه
فلفل سیاه...
تحقیق در مورد آموزش و پرورش و مشارکت 23 صتحقیق در مورد آموزش...
تحقیق درباره تحقیق عمرانتحقیق درباره تحقیق عمران...
فلسفه پوشش د راسلامفلسفه پوشش د راسلام...
فلسفه وحی و نبوتفلسفه وحی و نبوت...
فلسفه نماز جماعتفلسفه نماز جماعت...
تحقیق درباره تحقیق عربی أثر الاسلام و المسلمین فی الأندلستحقیق درباره تحقیق عربی...
فقر و غنافقر و غنا...
فعل معتل و قواعد عربیفعل معتل و قواعد عربی...
تحقیق در مورد آموزش مهارت های زندگی و نقش مشاورهتحقیق در مورد آموزش مهارت...
فعالسازی چشم سومفعالسازی چشم سوم...
دانلود پاورپوینت بررسی طرح معماری موزه کودکان DUPAGE CHILDREN’S MUSEUMدانلود پاورپوینت بررسی...
فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگیفرآیند تولید کنسرو...
تحقیق درباره تحقیق درباره غیبت و عیب جوییتحقیق درباره تحقیق درباره غیبت و عیب...
فعالیتهای مالی و حسابداریفعالیتهای مالی و...
فرق شیطان و ابلیسفرق شیطان و...
تحقیق در مورد آموزش بزرگسالان در جهانتحقیق در مورد آموزش بزرگسالان در...
فرشبافته های ایرانفرشبافته های ایران...
تحقیق درباره تحقیق درباره تواضع و فروتنىتحقیق درباره تحقیق درباره تواضع...
تحقیق درباره تحقیق آماری بررسی جمعیت روستای چناران 24 صتحقیق درباره تحقیق آماری بررسی ...
تحقیق در مورد آشنایی با مشاورة خانواده 16 صتحقیق در مورد آشنایی با...
فرزندان پیامبرفرزندان پیامبر...
فتح مکهفتح مکه...
دانلودمقاله بررسی کامل وضعیت خشونت در خانواده در ایراندانلودمقاله بررسی کامل وضعیت خشونت...
فاطمه اطهرفاطمه اطهر...
تحقیق درباره تحقیق 20 صفحه ای درباره ویتامین هاتحقیق درباره تحقیق 20 صفحه ای...
تحقیق در مورد آزمون های تشریحیتحقیق در مورد...
تحقیق درباره تحقیق 15 صفحه ای درباره ی علت انبساط غیر عادی آب درستتحقیق درباره تحقیق...
فارسفارس...
غزلـّیات ِ مولوی وباز زائی فرهنگ ایرانغزلـّیات ِ مولوی وباز زائی فرهنگ ایران...
غدیرغدیر...
غدیر و فلسفه سیاسى اسلامغدیر و فلسفه...
تحقیق درباره تحقیق 12 صفحه ای درباره اتمتحقیق درباره تحقیق...
تحقیق در مورد آداب و رسوم خراسانتحقیق در مورد آداب و رسوم...
غدیر خمغدیر خم...
تحقیق درباره تحقیقتحقیق درباره تحقیق...
غدیر در سیره اهل بیت عغدیر در سیره اهل بیت...
غدیر از گلوى شقایقغدیر از گلوى...
غدیر از دیدگاه اهل سنتغدیر از دیدگاه اهل...
عید قربان باروز قربانی کرد هر غیر خداعید قربان باروز قربانی...
عید غدیر از دیدگاهعلامه جعفر مرتضى العاملىعید غدیر از دیدگاهعلامه جعفر مرتضى العاملى...
عوامل ناپایدارى حکومت علوىعوامل ناپایدارى حکومت علوى...
تحقیق درباره تحقیق و بینش عناصر معماریتحقیق درباره تحقیق و بینش عناصر معماری...
عیب یابی الکتریکیعیب یابی الکتریکی...
تحقیق درباره تحقیق منطقه اى تهرانتحقیق درباره تحقیق منطقه اى تهران...
عوامل تأثیر گذارمبلغان بر جوانان تبلیغعوامل تأثیر گذارمبلغان بر جوانان...
عوامل مؤثر در معنویت گریزیعوامل مؤثر در معنویت...
عوارض شکستگی هاعوارض شکستگی ها...
مقاله طاووس آبی هندی _ پرورش طاووس و ویژگی آن _ wordمقاله طاووس آبی هندی _...
عهدوپیمان امام به مالک اشترعهدوپیمان امام به مالک...
پرورش کرم ابریشم 13 صتحلیل فضا های شهری کاربری درمانی ( بیمارستان) 61 ص
امامت و امامان دوازده گانه 77 ص
اثرات ورزش بر سلامتی بدن 34 ص
سوره های قران و ترجمه برخی آیات
سوره فلق
سوره فاتحه
سوره المائده آیه 6 12ص
سوره احزاب
فیوز های الکتریکی
توضیحات بیشتر - دانلود
حمل و نقل در چاه 19 ص
حمل و نقل 18 ص
حفاظت از محیط زیست 10 ص
حد و پیوستگی 9 ص
تک یاختهها 33 ص
کلمات کلیدی :لفل دانه لفل سفید یباشند لفل مین خاطر طعم شیرین رنگ سبز سبز عطر لفل دلمه چیلی نبع یباشند پسایسین یگردد امیده رسیده ترکیبات یتامین شیرین
- ۹۶/۰۹/۱۳